Norr om Nice på franska Rivieran lanserar Ving ett hotell vid namn Club Med Opio en Provence i närheten av parfymstaden Grasse. Förutom att bekanta sig med det provencalska köket, de natursköna omgivningarna och de spännande utflyktsmål som finns på nära håll kan gästerna njuta av en semester på en vackert belägen anläggning bland olivlundarna. Här erbjuds en rad olika aktiviteter som bl a vandringsturer, golf- och tennisskola samt flera restauranger och barer.

– Det känns väldigt roligt att vi kan utöka med fler Club Med-hotell och dessutom ett nytt resmål för oss i Provence. Club Med kan verkligen erbjuda det där lilla extra om man vill ha en All Inclusive-upplevelse utöver det vanliga. Hotellen erbjuder både hög komfort och ett stort utbud av aktiviteter, vilket gör dem till det perfekta valet om man vill ha en aktiv semester, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Med de tre nya hotellen kommer Ving totalt att kunna erbjuda tolv Club Med världen över. Samtliga håller hög kvalitet och har ett All Inclusive-utbud utöver det vanliga där gästerna i stort sett har allt inkluderat i resans pris, från mat och dryck till aktiviteter som segling, tennis eller cirkusskola.