Les 2 Alpes och Alpe d’Huez stärker utbudet i de franska Alperna och företaget ser stor potential i de båda högt belägna och solskensomtalade skidorterna. Med totalt 24 destinationer varav 7 är franska är nu Slopetrotter Skitours större än någonsin i Frankrike.

Ny säsong innebär nya möjligheter och för att stärka sin position på marknaden utökar Slopetrotter Skitours sitt utbud i Frankrike med två nya destinationer. Både Les 2 Alpes och Alpe d’Huez ligger på över 1600 meters höjd, vilket skapar de bästa förutsättningarna för bra skidåkning och snösäkra skidresor. Att destinationerna dessutom är omtalade för att vara några av de områden i Alperna med flest soltimmar gör att destinationerna är perfekta för dem som vill ha skidåkning på hög höjd i solsken. Skidområdena är stora och har varierande svårigheter och passar därför både nybörjare som mer avancerade skidåkare. Slopetrotter Skitours menar därför att de kan matcha en bred publik oavsett tidigare erfarenheter av skidåkning.

-Det ska bli spännande att kunna välkomna gäster till Les 2 Alpes och Alpe d’Huez då vi länge haft en stigande efterfrågan på destinationer i Frankrike. Det går helt i enighet med företagets vision om att ständigt växa och hela tiden kunna erbjuda våra gäster något nytt, säger Michael Rossen, direktör Slopetrotter Skitours.

I samband med de två nya destinationerna öppnar Slopetrotter Skitours även upp för flygavgångar från Köpenhamn och Arlanda till Grenoble. Därifrån räknar firman på en kort transfertid på 1,5 h till respektive destination. Något som skiljer sig från de tidigare franska destinationerna där det vanligtvis är en längre transfer på 3h från flygplatsen en Genève.