Från och med i slutet av januari, v.4 i skidbranschens språk, erbjuder Slopetrotter Skioturs nya flygrutter från Sverige och Danmark till franska Grenoble. Det gör det möjligt att från respektive flygplats, Arlanda och Kastrup, ta sig ner till de de franska destinationerna Les 2 Alpes och Alpe d’Huez på ca 5 timmar.

Grenoble blir därmed en av de två franska flygplatserna Slopetrotter Skitours erbjuder flygavgångar till, där Geneve tidigare ensam slussat vidare gäster till de franska destinationerna. Med ytterligare flygrutter på programmet erbjuder Slopetrotter Skitours över 30 olika flygrutter ner till Alperna under kommande vintersäsong, en siffra som väntas stiga i takt med att existerande flyg blir fullbokade och ytterligare avgångar sätts in.

-Vi ser en ökande efterfråga på att ta flyget ner till Alperna i jämförelse med bakåt i tiden där buss- och bilresorna ofta representerade den typiska alpresan. Vi kan därför stolt erbjuda flygavgångar från hela åtta flygplatser** i Skandinavien, ner till sju flygplatser i Alperna, säger Christian Kerstens, direktör Slopetrotter Skitours. Tack vare vår nya flygrutt till Grenoble har vi möjlighet att erbjuda flygresor till de franska Alperna ända fram till påskloven, som i år infaller i slutet av april, fortsätter Christian.

Med företagets Slope-Inclusive är transfer alltid inkluderat i samtliga flygresor och med marknadens lägsta pris för att ta med sig sin egna skidutrustning på flyget står företaget starkt i jämförelse med sina konkurrenter. Allt för att göra det så billigt och smidigt som möjligt för företagets gäster att få uppleva de snöklädda alptopparna. Om du vill resa utan transfer så kan du ordna transporten själv, antingen via buss eller bil. Det är enkelt att hyra bil i Frankrike och när du kör i Alperna ingår vinterdäck och snökedjor. Kolla upp priserna innan och boka på nätet, det blir billigare. Det finns en hel del sajter där du kan jämföra priser från flera bolag på en gång. Om du är ute efter att kolla upp marknaden och se vad de olika bolagen erbjuder så kan du testa att söka hos www.biluthyrning.nu. De jämför hyrbilar från alla stora som små bolag i Frankrike och presenterar alla villkor och vilken utrustning som ingår.

Slopetrotter Skitours är en skandinavisk skidresearrangör som erbjuder skidresor till hela 24 destinationer i Alperna. När du reser på skidsemester med Slopetrotter Skitours kan du förvänta dig kvalitet, trygghet och professionalism.