Researrangören Sunbirdie startar med Long Stay-resor till södra Frankrike, Provence. Underbart boende i Port Fréjus och spel på fantastiska golfbanor som Estérel och Sainte-Maxime. En Long Stay med Sunbirdie till Cote d’Azur innebär att man i första hand bor i Port Fréjus, grannort till Saint Raphaël. Port Fréjus är Frejus fashionabla Marina och Sunbirdies tre boenden ligger centralt i den lyxiga marinan och bara cirka 100 meter från stranden.

In till centrala Saint Raphaël och Vieux Port är det cirka 1 km utefter strandpromenaden. Till Provence kan man åka med eller utan golf. Vill man spela golf under sin Long Stay erbjuder Sunbirdie spel på två av Rivierans mest kända banor, Estérel och Sainte-Maxime.

– Cote d’Azur i franska Provence har väldigt mycket som lockar. Här har konstnärer, författare, filmstjärnor och andra celebriteter samlats sedan urminnes tider. Det är något väldigt speciellt med den vilda och vackra naturen, badvikarna, lavendelfälten, rosévinet, det förtrollande ljuset, de små pittoreska byarna och de mer fashionabla städerna som Cannes, Nice och Monaco som andas lyx och flärd. Vi är glada över att kunna erbjuda detta härliga resmål, säger Jonas Abrahamsson, vd för Sunbirdie AB.