I samarbete med Yves Rocher arrangerar för första gången 1,6 och 2,6 miljonerklubben en wellness- och kulturresa till Yves Rochers hemby La Gacilly och det unika hotellet La Grée des Landes. Sällskapet kommer att spendera fyra njutningsfulla dagar i den inbäddade grönskan ovanför byn La Gacilly.

Yves Rochers hotell är ett unikt exempel på hållbar design och miljövänligt uppförande. Hotellet är internationellt uppmärksammat för hållbarhet och hänsyn till miljön. Med grästak, noggrant utvalt byggmaterial, höga miljökrav på förbrukningsvaror, minimal energiförbrukning samt ekologiska odlingar av råvaror är hotellet, spaavdelningen och restaurangen skapat i linje med grundaren Yves Rochers vision. Att ge tillbaka till naturen och visa hänsyn till miljö och växtriket.

– Vi är glada och stolta över att 1,6 miljonerklubben väljer att arrangera en resa till La Gacilly. En sann plats för njutning, lugn och livskvalitet i många dimensioner. En plats med stor respekt för människa och natur som jag önskar att alla får chans att uppleva. Jag är säker på att sällskapet kommer att få minnen för livet under sin vistelse på La Grée des Landes, säger Sara Bertram, marknadschef Yves Rocher.

1,6 miljonerklubben är idag en av landets största kvinnoföreningar och har cirka 33 000 medlemmar. Klubben grundades 1998 av Alexandra Charles för att kunna sprida information ur ett mer kvinnligt perspektiv, inte bara om hjärtsjukdomar utan också om andra ämnen som miljö, ekonomi och kultur.