Om Frankrike

Resmål, nyheter, restips och fakta om Frankrike

Kryssningar, Mat & dryck, Resebolag, Temaresor, Vin, Vinresor

Vinkryssningar som tar dig på en resa genom vinets historia

test
Vinkryssningar

MSC Cruises arrangerar under vintern tre temakryssningar som tar resenären på en resa genom vinets historia. Under kryssningen görs besök till vingårdar och vinkällare i Frankrike, Italien och Spanien med möjlighet att testa de bästa lokala vinerna och lära mer om den traditionella vinproduktionen i varje land.

Varje kryssning inkluderar föreläsningar av vinexperter och vinprovningar ombord på fartyget samt en utflykt till en vingård eller vinkällare. Dessutom serveras särskilt utvalda viner till måltiderna som representerar den region som besöks för dagen. Vinkryssningarna genomförs med fartyget MSC Splendida. De varar åtta dagar och avgår vid tre tillfällen i vinter från hamnen i Genua.

– Kryssningarna är ett unikt tillfälle för vinintresserade att få uppleva mångfalden av vin och vingårdar som Medelhavet erbjuder samtidigt som man reser bekvämt och får uppleva många platser under samma resa, säger Åsa Elmcrona, skandinavisk marknadschef på MSC Cruises.

8 dagars kryssning i utsideshytt, inklusive helpension, utvalda viner till middagarna samt utflykt till en vingård eller vinkällare, från 6 789 kr per person.


  1. omfrankrike

    Låter som en mycket mysig ide.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.